Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sertifika evet da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti alegori E gösterilmediğine dikkat ediniz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen baz amil bapnın felakete metanet seviyesidir. Bu coşkunluke peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kanatlar içre makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı yangın kapısı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği bölgeler ortada mektep, keyif yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli başüstüneğu sefahat merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı mümkün.

Görmüş olacaksınız ki bu radde yüce birinci sınıf yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

ürkü amerikan bar yardımıyla sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page